2021-09-28 07:38:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma sokan próbára teszik a nagyon is törékeny türelmedet

Napi horoszkóp szeptember 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma sokan próbára teszik a nagyon is törékeny türelmedet. Szerencsére téged nem olyan fából faragtak, hogy egykönnyen fogást találjanak rajtad. Ellenállsz a sorozatos támadásoknak, illetve sikerül egyet-kettőt a visszájára fordítanod.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma úgy érezheted magad, mint egy időzített bomba: egyetlen apró szikra miatt képes lehetsz lángra lobbanni. A külvilág tulajdonképpen csak ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy kikelhess magadból. Mivel vagy is elégedetlen tulajdonképpen? Ha az egész képet nézed, nem csak a részleteket, rájöhetsz, hogy minden okod megvan az elégedettségre. Válts nézőpontot, perspektívát!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre kiderült feletted az ég: a kedveseddel is tökéletessé vált a harmónia köztetek, és a gyermekeitekben, családban is igazán örömöt lelhetsz. A terveid teljesülni látszanak. Már csak egy jó vacsorát kell főznöd, hogy a pillanat öröme is meglegyen!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a szokásosnál is kíváncsibb, igazi örökmozgó vagy, minden érdekel, még az is, ami egyáltalán nem tartozik rád. Ezért meggyűlhet a bajod valakivel: akár a szomszédoddal, akár valamelyik barátoddal. Inkább ne szólj bele a dolgukba!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mindig is nehezedre esett, hogy szívességet kérj. Ma is így van ez, és biztos, hogy jobban is jársz, ha kerülöd. Akitől segítséget kérnél, nincs a helyzete magaslatán, és hogy ezt palástolja, veled lenne arrogáns.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha úgy van, hogy az utóbbi időben túlhajszoltad magad, most igazán nem kell csodálkoznod azon, hogy rosszul vagy. Ha azonban ez nem igaz, és elvileg ügyelsz az étrendedre és az alvásod is kielégítő, akkor máshol kell keresni a rossz közérzet okait. Talán lelkileg nincs rendben? Nyomasztja valami? Ideje kibeszélni a gondokat egy baráttal.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most sokkal többet vársz el a párodtól, szerelmedtől, mint eddig, hiszen érezni akarod, hogy valóban fontos vagy a számára, és bizonyítékokat keresel erre. Nem csoda, hiszen ez a hónap, a Mérleg hava most a szerelemről szól. És a boldogságról.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szívügyekben minden jóra számíthatsz, de a túlzásoktól mégis óvakodnod kellene. A barátság és a szerelem még mindig nagyon nehezen összeegyeztethető életterületek. Dönts, mire van nagyobb szükséged: barátra vagy szeretőre, szerelmesre?

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szárnyakat kapsz, a munkahelyi sikerek végre utolértek, és ez új lendületet ad a tevékenységednek. Hiába, nem mindegy, hogy mit mennyiért tesz az ember. A munkát azonban le kell osztanod, ne mindent egyedül akarj elvégezni ezután is.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Képtelen vagy ma hosszabb időn keresztül a munkádra koncentrálni, valami folyton elvonja a figyelmedet. Ha erre külső okot nem találsz, akkor a saját lelkedben kell keresni. Talán van valami ügy az életedben, amire pontot kellene tenned.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha a helyzetednek stabilizálását tűzted ki célul, most esélyed van arra, hogy ezt véghez is vihesd. Ma a főnökeiddel, és a hatósági személyekkel is könnyebben dűlőre juthatsz olyan dolgokban, amikkel eddig hasztalan ostromoltad őket. Üsd a vasat, amíg még meleg! Arra viszont vigyázz, hogy lény nagyon pontos minden ügyedben, mert a Merkúr ma hátrálni kezd.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Változást szeretnél elérni valamely kapcsolatodban? Te tudsz úgy kritizálni, hogy az mégis dicséretnek hat. És ami a fő, eléred az óhajtott változást. És ez a lényeg. Legyél hát ügyes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: